Rioleringswerken voor een huis en tuin zonder zorgen

Willy Tielen biedt een breed gamma aan diensten aan. Daarom kan u bij hem niet alleen terecht voor grondwerken en het plaatsen van nutsvoorzieningen. Ook voor rioleringswerken in Bunsbeek kan u rekenen op tuinaannemer Willy Tielen.

Kwaliteit gegarandeerd

Hij is vooral gespecialiseerd in het leggen van drainage en afvoerbuizen. Er wordt altijd precisiewerk geleverd met professionele materialen. Zo bent u zeker van topkwaliteit en voorkomt u later problemen.

Voor een riolering zonder zorgen

Wilt u overschakelen van een oude riolering naar het systeem van gescheiden rioleringen? Heeft u last van vervelende geurtjes? Willy Tielen lost het voor u op. Moeten uw putdeksels vervangen worden? Geen probleem.

Willy Tielen zorgt ook voor een verbeterde werking van uw riolering. Hij herstelt of vernieuwt afvoerbuizen. Hij spoort breuken, lekken en verstoppingen op, en zorgt voor ontstoppingen. Na de werken laat hij uw tuin of oprit achter alsof er niets gebeurd is.

Vakmanschap en service

Willy Tielen uit Bunsbeek staat garant voor rioleringswerken tegen een eerlijke prijs. U kunt rekenen op zijn zorgvuldige vakmanschap en zijn waterdichte service.

Heeft u vragen? Wil u een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op met Willy Tielen, de expert in rioleringswerken in de omgeving van Glabbeek. Hij streeft naar de complete en perfecte aflevering van uw project.

Back to Top